Bliver mit CV offentliggjort?

Lees meer en CV på CV.dk er det udelukkende tilgængeligt for dig selv og de personer som du deler det med.

Vores supportteam og ingeniører har også adgang til dine CV'er for at kunne hjælpe dig med at løse problemer, indsamle data til udvikling af nye funktioner eller markedsføring, samt for at besvare spørgsmål, mht. Appen. Når du sletter dit CV, er det uigenkaldeligt. Vi kan ikke gendanne et slettet CV.
Lees meer om hvordan du kan dele dit CV haar .

Slette og / eller gøre et cv privat Privé

Naam van de website en URL, er dit cv ikke længere privat. Teknisk set kan nogen som helst kopiere en dele URL'en fremover.

Hvis du har delt nl URL, men du vil sikre, at cv'et ikke længere er tilgængeligt via denne URL, er det bedst at duplikere dit cv, som blev delt, og derefter slette det. På denne made bliver dit cv knyttet til en URL, som endnu ikke er blevet delt.

Når et cv er blevet slettet, bliver den gamle URL omdirigeret til en 404-side.

Husk, at du også kan downloade dit cv som et Word-dokument.

Det er aldrig en standard-option bij dele dit CV og vi vil altid tydeliggøre bij dette er noget du vælger at deltage i. Hvis du har andre spørgsmål om privatliv, kan du se vores privatlivspolitik eller  servicevilkår .

Vi opfordrer alle, som er bekymrede voor beskyttelsen af personoplysninger eller fortrolighed, til at se på vores fremragende vurderinger og anmeldelser på Trustpilot