Hvordan kan jeg dele mit CV?

Når dit CV er klart, kan du gratis bruge CV.dk til at dele et online link til dit cv. Dit cv er som standard privat og kan kun deles, hvis du selv vælger at anvende vores dele-funktioner. Du kan nemt downloade en PDF-fil af din ansøgning med henblik på at gemme og dele den med arbejdsgivere.

Det at dele et link er en nem og moderne måde at sende dit cv via e-mail, sociale medier eller sms. Og så er det endda gratis at bruge vores Premium designtemaer online uden at opgradere til et Premium-abonnement.

Du kan også bruge vores utroligt praktiske PDF-flettefunktion til at flette dit cv og din ansøgning i ét dokument. På denne måde undgår du rod, forbliver du organiseret og strømliner dine jobansøgninger. Du kan finde denne nye funktion i rullemenuen “Mere” til højre for forhåndsvisningen af dit cv/din ansøgning. Derefter vælger du to dokumenter, du vil flette sammen og du er klar!

Hvordan deler man et CV

Hver version af dit CV har en unik URL som kan deles. Hvis du har forskellige versioner af det samme CV, har du også forskellige URL som du kan dele.

Hvis du vil dele et cv, skal du åbne cv-editoren, og klikke på knappen "Del" til venstre under cv-forhåndsvisning. Se skærmbilledet nedenfor.

Derfra vil du se en side hvor du kan:

• Kopiere og indsætte den pågældende URL som kan sendes via e-mail, message, eller sms, eller
  • klikke på knappen for at dele på Facebook, Twitter, og LinkedIn

Hvordan det virker

Dele på sociale medier

Hvis du deler dit CV på de sociale medier, formaterer vi dit opslag for at hjælpe dig på vej, men du kan altid selv redigere opslaget før du deler.

Chrome-udvidelse til vores jobsporingstavle

Sørg også for at bruge vores Chrome-udvidelse til vores jobsporingstavle! Nu kan du gemme jobmuligheder og ledige stillinger, direkte når du ser dem, lige fra hjørnet i din browser. Det er meget enkelt at bruge den:

• Installér udvidelsen i den officielle Google Chrome Webshop (gratis)
  • Log på din konto
  • Søg job på nettet
  • Gem job i din browser i øverste højre
  • De går til din jobsporingstavle. Færdig!
  • Redigering

Alle opdateringer og ændringer i dit CV er synlige i det CV som du viser på den offentlige hjemmeside.

Slette og/eller lave et privat CV

Hvis du deler en URL, er dit CV ikke længere privat. Teknisk set kan tredjeparter kopiere og dele det med andre i fremtiden.

Hvis du har delt en URL, men ønsker at dit CV ikke længere er tilgængeligt via den pågældende URL kan du kopiere det CV som du delte og derefter slette det oprindelige. På den måde forbindes dit CV med en ny URL som ikke er blevet delt.

Når du har slettet et CV, vil den gamle URL omdirigere til 404 page.