Hvordan kan jeg forhåndsvise mit CV?

Når du begynder at tilføje indhold til dit CV, kan du altid forhåndsvise dit CV i skabelonen. Dine ændringer afspejles i realtid i forhåndsvisningen.

Hvis du ønsker en større forhåndsvisning, kan du også klikke hvor som helst på forhåndsvisningssiden eller klikke på forhåndsvisnings-knappen nederst til højre. Se skærmbilledet nedenfor.

Husk, at tjekke alle vores skabeloner ud her. Hvis du ikke er tilfreds med dit cv, kan du ændre det hurtigt med ét klik på musen og prøve en helt ny skabelon.