Hvordan skriver jeg et godt følgebrev?

Du kan bruge CV.dk til gratis at oprette, downloade, og dele følgebreve. Hver CV-skabelon har en matchende ansøgningsskabelon. som du kan bruge til at sende sammen med dit cv. Du får adgang til et ubegrænset antal ansøgningsskabeloner, et udvalg af brugerdefinerede farver samt muligheden for at downloade PDF-filer. Du kan endda flette dit cv og din ansøgning i ét dokument, hvilket gør ansættelsesproceduren mere bekvemt for alle involverede parter.

Hvordan opretter jeg et følgebrev på CV.dk

Trin 1: Tilmeld på CV.dk og klik på Følgebrev-tabben ved siden af CV-tabben i dit dashboard.

Trin 2: Vælg "Opret nyt" for at oprette et nyt følgebrev og åbne editoren. Se nedenstående skærmbillede.

Trin 3:  Indtast dine følgebrev-oplysninger. Hvert følgebrev består af 3 afsnit:

• Sektionen Modtageroplysninger: her skal du oplyse arbejdsgiverens virksomhedsoplysninger på hvert følgebrev.
  • Sektionen Personlige oplysninger: her skal du tilføje dine personlige oplysninger. Vi hjælper dig på vej ved at indsætte enkelte oplysninger fra dit CV.
  • Sektionen Indhold: her tilføjer du en besked i følgebrevet.

• Trin 4: Hvis du har et Premium-abonnement, kan du vælge den skabelon som du ønsker at bruge og downloade dit følgebrev når det er klart. Hvis du sender dit følgebrev sammen med dit CV, anbefaler vi at du bruger det samme skabelon-design så de passer sammen. Se nedenstående skærmbillede.

Andre tips til følgebreve

Nedenfor finder du endnu et par tips og funktioner som kan hjælpe dig når du skriver følgebreve.

Ændring af følgebrevets navn og sprog

Når du har indtastet oplysningerne i følgebrevet, er navnet på dit følgebrev automatisk navnet på virksomheden som du ansøger hos. Hvis du ikke oplyser stillingen eller virksomhedsnavnet får dit følgebrev automatisk navnet Uden titel. Hvis du giver dine følgebreve tydelige navne, er det nemmere at holde orden i dit dashboard.

Du kan også ændre sproget i dit følgebrev ved at klikke på flagikonet under følgebrevets navn og vælge det ønskede sprog.

Hvordan sletter jeg et følgebrev

Slet et følgebrev ved at gå til dit følgebrev-dashboard og klik på Slet. Når du har slettet et følgebrev, er det fjernet for altid. Vores team kan ikke gendanne følgebreve. Se nedenstående skærmbillede.

Hvor kan jeg finde hjælp til at skrive et følgebrev

Besøg vores blog for flere tips om, hvordan du skriver et fantastisk følgebrev. Vi poster altid nye tips om at skrive cv’er, følgebreve, karrierevejledning m.m.

Eksempler på følgebreve som vil gøre indtryk + GRATIS download.