CV.dk Startvejledning

Velkommen til CV.dk. Denne vejledning hjælper dig med at få det meste ud af din erfaring og forhåbentligt komme et skridt nærmere på dit næste job.

Du kan også besøge vores blog for de nyeste og bedste tips for at hjælpe dig med jagten efter at få det perfekte job.

CV

I stedet for at begynde helt fra bunden med at oprette dit CV fører vores CV-builder dig hurtigt igennem de første trin i opbygningen af et fantastisk CV. Her følger et par CV-funktioner der kan hjælpe dig på vej:

Følgebreve

Hvis du anvender et følgebrev som del af dit ansøgningsmateriale, kan du også bruge CV.dk til at oprette og downloade følgebreve.

Jobsøgning

Afhængigt af hvor du bor kan du lede efter millioner af jobs på CV.dk. Vi kombinerer jobopslag fra Indeed og ZipRecruiter så du sparer tid når du leder efter et nyt job.

Søgning efter det perfekte job kan også være en god kilde til inspiration for nøgleord til dine CV’er og følgebreve.

Accounts

Start gratis på CV.dk og tilmeld dig på CV.dk for at redigere dine dokumenter ved hjælp af en Magic Link som sendes til din e-mail. Lær mere om de populære funktioner i vores gratis bruger område.

Hvis du opgraderer til et prøve-abonnement eller et betalende abonnement for at kunne downloade PDF-filer, har du altid mulighed for at annullere dit abonnement igen fra account-menuen i appen.

Kontakt

Der er mange måder at holde dig ajour med de nyeste trends og funktioner, eller få kontakt med vores support team.