Hvad kan jeg gøre med et Premium-abonnement?

En Premium account giver dig fuld adgang til alle vores Premium-funktioner, inklusiv fuld adgang til vores voksende udvalg af jobvindende CV-skabeloner og muligheden for at downloade PDF- og Word-dokumenter m.m. Nedenfor er en liste over de mest nyttige funktioner, der er tilgængelige med et Premium-abonnement:

Premium-funktioner

• Ubegrænset antal cv’er og følgebreve
  • Alle premium-skabeloner og farver
  • Ubegrænset antal downloads i PDF-format

Sørg også for at bruge vores Chrome-udvidelse til vores jobsporingstavle! Nu kan du gemme jobmuligheder og ledige stillinger, når du ser dem, med et enkelt museklik. Det er meget enkelt at bruge den:

• Installér udvidelsen i den officielle Google Chrome Webshop (gratis)
  • Log på din konto
  • Søg job på nettet
  • Gem job i din browser i øverste højre
  • De går til din jobsporingstavle. Færdig!
  • Vi har også fleksible abonnementer. Du kan starte med et 7-dages prøveabonnement, og derefter vælge et 6-måneders abonnement eller et årsabonnement. Læs mere om priser her.

Hvordan kan jeg annullere mit Premium-abonnement?

Du kan altid annullere dit Premium-abonnement ved at besøge Account-indstillinger i appens øverste højre hjørne.  Klik her for at lære mere om downgrading eller sletning af din account fra appen.

Hvis du downgrader til det gratis medlemskab, kan du altid logge ind på CV.dk for at få adgang til og redigere dit CV gratis, samt opgradere til Premium.