Hvordan kan jeg downgrade, annullere eller slette min account?

Du kan annullere dit CV.dk abonnement direkte fra vores hjemmeside uden at logge ind på appen. Besøg vores Kontakt-side her og klik på "Annullér abonnement" fra menuen.

Derfra kan du se en mulighed for at søge efter din account ved hjælp af din e-mailadresse. Hvis din e-mailadresse er fundet, kan du klikke på Annullér abonnement-knappen. Når du har klikket på knappen, sender vi dig en bekræftelses-mail. Du skal bekræfte annulleringen ved at følge trinnene via e-mail. Hvis du ikke modtager e-mailen inden for et par minutter, kan du prøve at tjekke din spammappe eller søge i din indbakke til "CV.dk".
Hvis din e-mailadresse ikke findes, kan du prøve at søge efter en anden e-mailadresse, du kunne have brugt. Hvis dette stadig ikke virker, eller du ikke modtager en bekræftelses-mail, kan du prøve at følge nedenstående trin for at annullere dit abonnement fra appen eller kontakte vores team for at få hjælp.

Såan annullerer eller downgraderer du dit abonnement fra appen

Du kan til enhver tid downgrade eller annullere dit abonnement direkte fra appen. Når du er logget ind og vil downgrade, skal du klikke på rullemenuen øverst til højre og derefter klikke på Account-indstillinger. Husk at hvis du vælger at slette din konto, så er det permanent. Det vil resultere i at dine oplysninger bliver slettet. Se skærmbilledet nedenfor.

Derefter, hvis du har et Premium-abonnement eller en 7-dages prøveperiode, skal du klikke på indstillingen for at annullere dit abonnement. Se skærmbilledet nedenfor.

Hvad sker der efter at min account er downgradet?

Når du har bekræftet din annullering, får du Premium-adgang i 30 dage fra din sidste månedlige betaling eller 7 dage fra din sidste prøvebetaling. Når dit Premium-abonnement udløber, downgrades din account til gratis.

Du kan altid logge ind på CV.dk, for at redigere eller se dit CV, bruge alle de gratis funktioner som deling og jobsøgning, samt upgrade hvis du skulle få brug for det i fremtiden.

Hvordan sletter jeg min account for altid?

Hvis du ønsker at slette din account for altid skal du scrolle ned i bunden af account-indstillingssiden og klikke på Slet account. Se skærmbilledet nedenfor.

Hvis du sletter din CV.dk account er det uigenkaldeligt. Når din account er slettet kan vores support team ikke gendanne eller se dit CV eller dit følgebrev.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os