Hvordan kan jeg ændre min CV-skabelon eller -design?

CV.dk tilbyder mange forskellige designtemaer og skabeloner. Alle temaerne passer til dit CV-indhold, så det er ikke noget problem hvis du ønsker at skifte skabelon eller designtema. Vi er glade for at, .docx (Word)-eksportfunktionen nu er tilgængelig til en af vores mest populære skabeloner, “Going to Dublin”.
Når du har oprettet dit CV, kan du ændre design eller skabelon i løbet af nul komma fem. Gå først til det CV du vil ændre og klik for at redigere det. I venstre side vil du se flere cv-skabeloner, du kan vælge imellem. Se nedenstående skærmbillede.

Når du er i forhåndsvisningen af hele siden, kan du også ændre skabelonen ved at klikke på ikonet "Vælg skabelon" nederst på skærmen. Se skærmbilledet nedenfor.

Hvis du leder efter flere måder at tilpasse dit CV på kan du altid:

• vælge en anden skabelon
  • certificere og opgradere dine færdigheder for at berolige og imponere arbejdsgiveren samt potentielle kunder
  • Brug vores værktøj til forslag af færdigheder til at gøre tilføjelse af de rigtige færdigheder til det rene barnemad.
  • bruge vores brugertilpassede farvepalet til at pynte på dit cv og ændre farvetemaet
  • aktivere eller deaktivere dit foto
  • skifte til et andet sprog
  • Vores værktøj til redigering af sektionstitler er en anden måde, hvorpå cv-skrivning gøres nemmere og det giver dig mulighed for at tilpasse dit cv efter dine ønsker.

Læs denne artikel på vores blog for at lære mere om, hvordan du kan tilpasse dit cv.