Kan jeg bruge CV.dk gratis?

CV.dk råder over enkelte tools som du kan bruge 100% gratis uden at indtaste kreditkortoplysninger.

Vores gratis brugerområde tilbyder følgende:

• Skriv en ansøgning på ingen tid ved hjælp af vores professionelle værktøjer, forformulerede sætninger samt tips, og download filen gratis som tekstfil i .txt-format.
  • Skriv en ansøgning med en af vores brugervenlige skabeloner, der passer perfekt til dit cv, og download den gratis som en PDF-fil.
  • Download en .txt-fil af dit cv for at kopiere / indsætte og designe dit eget cv.
  • Del online links til dit CV. Det er nemt at sende en link til dit online CV.
  • Søg og anvend CV-eksempler fra vores arkiv. Vores udbredte arkiv med ÆGTE CV’er er det rette sted at begynde hvis du leder efter inspiration.
  • Altid mulighed for at redigere / få adgang til dit CV.

Hvis du ønsker at opstille forskellige versioner af dit CV, eller downloade en PDF af dit CV/følgebrev i et Premium designtema, kan du opgradere til et prøve-abonnement for $2.95.

Prøve-abonnementet giver dig adgang til Premium-funktionerne i 7 dage og fornyes automatisk til et månedligt abonnement. Du kan altid annullere dit abonnement via account-menuen øverst i appens højre hjørne.

Del gratis links til dit CV

Brug CV.dk gratis OG udnyt vores Premium designtemaer ved at dele online links til dit CV. Et online link til dit CV er en hurtig og effektiv måde at dele dit CV med potentielle arbejdsgivere eller med personer i dit netværk på via e-mail, message, eller sms. Opdag hvordan du kan dele online links til dit CV her.

Gratis download af TXT-fil

Når du er klar med at opstille dit CV på CV.dk, kan du downloade det gratis som TXT-fil. En .txt-fil er præcis det, benævnelsen implicerer. Det er kun selve teksten i dit cv, uden nogen form for layout. Når du har downloadet TXT-filen, kan du åbne den på din computer, selektere teksten, og derefter kopiere den i dit tekstbehandlingsprogram som f.eks. Word eller Google docs. Her kan du selv tilpasse formatet og stilen, men grundlaget er det samme som det CV du oprettede i CV.dk.

Hvis du ønsker at downloade en TXT-fil af dit CV skal du logge ind på Resume.io og besøge dit CV-dashboard. Klik på linket under hovedmenuen ved hvert CV for at downloade TXT-filen. Se nedenstående skærmbillede.

Du kan altid logge ind på Resume.io for på ny at få adgang til og redigere dit CV. Du kan altid anvende Resume.io til at holde dit CV opdateret stedet for at lede efter filerne på din egen computer eller begynde forfra med et nyt CV, selv hvis du downgrader fra Premium-abonnement til gratis medlemskab.

Udover de gratis funktioner beskrevet ovenfor kan du også udnytte de gratis ressourcer der hjælper dig med at opstille et jobvindende CV og blive hyret hurtigt:

• CV-eksempler -  over 200 eksempler på cv’er, kategoriseret efter branche.
  • Blog- de sidste nye CV-tips, karriereråd, gratis skabeloner og meget mere.
  • Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller feedback mht. gratis brug af CV.dk.