Hvordan kan jeg bruge cv.dk gratis?

Cv.dk tilbyder flere værktøjer, som du kan bruge 100 % gratis uden at skulle indtaste kreditkortoplysninger. Med en gratis konto kan du:

• bruge vores cv-bygger til at oprette et fantastisk cv helt fra bunden. Du har mulighed for at downloade dit cv som PDF-fil med vores Vancouver-skabelon eller som tekstfil (TXT).
  • skrive en ansøgning på ingen tid med vores professionelle værktøjer, forhåndsgenererede sætninger og tips, og downloade den gratis i vores Vancouver-skabelon eller i TXT-format.
  • Del online-links til dit cv.
  • Gennemse vores bibliotek af eksempler på cv'er. Vores omfattende samling af ÆGTE cv'er er en god inspirationskilde.
  • Søg på internettet efter ledige stillinger på ét sted ved hjælp af vores gratis jobsøgningsværktøj fra Career.io (du finder det i oversigten under "Tjenester").
  • Log på for at redigere/åbne dit cv eller din ansøgning når som helst.

For 29 kr. kan du opgradere til en prøveversion af en Premiumkonto, så du kan oprette flere cv'er og ansøgninger og downloade dem i en af vores skabeloner, der er designet af eksperter. I løbet af prøveperioden får du også adgang til vores mange Premium-funktioner i 7 dage.

Efter 7 dage fornyes prøveabonnementet automatisk til et månedsabonnement. Du kan til enhver tid opsige kontoen via menuen "Konto" i øverste højre hjørne af appen.. Der kan være visse gebyrer for de dage, hvor du har kunnet bruge vores tjenester og produkter. Få mere at vide om vores priser, eller hvordan du når som helst kan opsige eller nedgradere din konto her: https://help.cv.dk/article/148-hvordan-kan-jeg-downgrade-annullere-eller-slette-min-account.

Del gratis links til dit CV

Brug CV.dk gratis OG udnyt vores Premium designtemaer ved at dele online links til dit CV. Et online link til dit CV er en hurtig og effektiv måde at dele dit CV med potentielle arbejdsgivere eller med personer i dit netværk på via e-mail, message, eller sms. Opdag hvordan du kan dele online links til dit CV her.

Gratis download af TXT-fil

Når du er klar med at opstille dit CV på CV.dk, kan du downloade det gratis som TXT-fil. En .txt-fil er præcis det, benævnelsen implicerer. Det er kun selve teksten i dit cv, uden nogen form for layout. Når du har downloadet TXT-filen, kan du åbne den på din computer, selektere teksten, og derefter kopiere den i dit tekstbehandlingsprogram som f.eks. Word eller Google docs. Her kan du selv tilpasse formatet og stilen, men grundlaget er det samme som det CV du oprettede i CV.dk.

Hvis du ønsker at downloade en TXT-fil af dit CV skal du logge ind på Resume.io og besøge dit CV-dashboard. Klik på linket under hovedmenuen ved hvert CV for at downloade TXT-filen. Se nedenstående skærmbillede.

Du kan altid logge ind på Resume.io for på ny at få adgang til og redigere dit CV. Du kan altid anvende Resume.io til at holde dit CV opdateret stedet for at lede efter filerne på din egen computer eller begynde forfra med et nyt CV, selv hvis du downgrader fra Premium-abonnement til gratis medlemskab.

Udover de gratis funktioner beskrevet ovenfor kan du også udnytte de gratis ressourcer der hjælper dig med at opstille et jobvindende CV og blive hyret hurtigt:

• CV-eksempler -  over 200 eksempler på cv’er, kategoriseret efter branche.
  • Blog- de sidste nye CV-tips, karriereråd, gratis skabeloner og meget mere.
  • Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller feedback mht. gratis brug af CV.dk.

Vi forsøger at tilbyde de bedste priser til vores kunder baseret på personlige præferencer og en række forskellige faktorer. Som følge heraf kan cv.dk's priser variere baseret på geografisk placering eller være forskellige fra tidligere prisplaner.