Hvordan logger jeg ind på CV.dk?

Når du begynder at bygge dit CV på CV.dk kan du altid vende tilbage og logge ind for at få adgang til og redigere dine CV’er.

Vejledning til Indlogning & Fejlfinding

Trin 1: Besøg denne link: https://cv.dk/app/sign-in.

rin 2: Indtast din e-mailadresse eller klik log ind med en social profil. Se nedenstående skærmbillede.

Trin 3: Tjek din e-mail om du har modtaget vores magic link og klik på knappen eller linket i e-mailen. Se nedenstående skærmbillede.

BOOM – du er med!

📌 Pro-Tips til fejlfinding Login-problemer

Se nedenfor et par fejlfindings-tips hvis du før har været registreret på CV.dk men nu oplever problemer med at logge ind:

• Hvis din e-mailadresse ikke virker, og du har tilmeldt dig med Facebook eller LinkedIn, skal du sørge for at bruge e-mailadressen, der er knyttet til en af disse sociale profiler.
  • Hvis din e-mailadresse virker, men du ikke modtager den magiske link via e-mail, skal du tjekke din spammappe eller prøve at søge i din indbakke til CV.dk.
  • Det magiske link er kun gyldigt i 48 timer. Når linket udløber, skal du logge ind igen med din e-mailadresse for at modtage et nyt magisk link.
  • Hvis du forsøger at tilmelde dig et af vores lokale mærker, men du oprindeligt tilmeldte dig CV.dk, vil du bemærke, at du bliver omdirigeret til CV.dk, når du prøver at logge ind. Du skal bruge en anden e-mailadresse for at tilmelde dig et lokalt mærke. Alternativt kan du lære mere om at tilpasse dit sprog på CV.dk her.

Når du har prøvet disse tips, men du stadig ikke kan logge ind, bedes du henvende dig til vores team. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde din konto eller oprette en midlertidig adgangskode.