Kan jeg downloade mit CV i Word- eller PDF-format?

Når dit CV og følgebrevet er klart til din jobansøgning, har du forskellige muligheder for at eksportere og bruge det til at begynde med at søge job. Du kan downloade en PDF-, DOCX- eller .txt.fil af dit cv direkte fra betjeningspanelet eller fra cv-editoren.Du kan også flette dit cv og din ansøgning i én PDF-fil for ultimativ bekvemmelighed og god orden. Foruden knappen “Download PDF”, kan du også se rullemenuen “Mere”, som indeholder muligheder for at downloade dine dokumenter som en DOCX- eller .txt.fil. Ud over at DOCX/Word-downloadet er forberedt til vores populæreste Stockholm-skabelon, er det nu også klart til vores Sydney-skabelon. Bemærk venligst, at når du downloader dit cv som et Word-dokument ved hjælp af Sydney-skabelonen, synes den farvede bjælke i siden på anden side at se anderledes ud end bjælken på første side, men når du har udskrevet den, bør den matche bjælken på første side. Du kan også få adgang til valgmuligheden “Del et link” her. Vi er glade for at, .docx (Word)-eksportfunktionen nu er tilgængelig til en af vores mest populære skabeloner, “Going to Dublin”. Se skærmbillederne nedenfor.

Hvis du er gratis medlem, kan du få dit CV ud som TXT-fil, eller dele online links til dit CV. Se nedenstående skærmbillede.

Hvis du ikke ønsker at opgradere til et Premium designtema, kan du eksportere dit CV som TXT-fil og derefter kopiere og indsætte det i  et almindeligt tekstbehandlingsprogram som f.eks. Word eller Google Docs. Hvis du vælger at dele dit CV via et online link, har du mulighed for at anvende et af vores online Premium designtemaer.

Eksport til .DOCX (beta)

Du kan også downloade dit cv som en .DOCX-fil. DOCX-filer (Word) gemmes i vores populæreste Stockholm- og Sydney-skabeloner. Se forhåndsvisningen ovenfor for at finde ud af, hvordan dit dokument vil se ud efter eksporten. I .DOCX-filer kan du redigere stile, (skrifttype)størrelser og farver på din enhed.

Når du klikker på  knappen “…”, åbnes der en enkel rullemenu med flere forskellige muligheder for at hente dit cv:

Hvorfor er mit .docx-download anderledes end .pdf-downloadet?

Du kan altid vælge mellem 3 muligheder for at hente dit cv: enten som en .txt-fil (gratis), .pdf-fil eller .docx-fil. Dit cv ser altid ens ud uanset hvilket dokumentformat du vælger at downloade, bortset fra .txt.filen. Det nye .DOCX-download er tilgængeligt for vores populære Stokholm- og Sydney-skabeloner. Du behøver kun at downloade skabeloner og derefter kan du starte på din jobansøgning. Husk, at Sydney-skabelonen har en farvet bjælke i siden, som synes at se anderledes ud på anden side i forhåndsvisningen, men når du har downloadet og udskrevet den, bør den matche bjælken på første side.

Vores downloads i .pdf-format kan tilpasses fuldt ud i vores CV-bygger, mens Microsoft Word (eller lignende programmer) ikke har denne fleksibilitet. Du kan dog redigere en .docx-fil og ændre stil, størrelse og farve på teksten og ændre overskrifter, når som helst du vil gøre det.

Det nye download i .docx-format er baseret på vores mest populære Stockholm-skabelon, så du kan bare hente den og starte med at søge job. Alle vores skabeloner er professionelle skabeloner til cv’er, der er udførligt testet i praksis, og som overholder de nøjagtige “retningslinjer for cv’er”, som arbejdsgivere kræver.