Hvordan opstiller jeg et CV?

Opstil et jobvindende CV ved at følge de 10 trin på CV.dk

Denne artikel beskriver de vigtigste dele i vores CV-editor.

Trin 1: Skabelon en accentfarve

Begynd med at vælge en skabelon med et layout der passer til din branche. I begyndelsen er det ikke så vigtigt hvilken skabelon du vælger. Det er nemt op skifte over til en anden skabelon eller flytte om på dine afsnit når du begynder op tilføje dine CV-oplysninger. Vi har også introduceret vores farvepalet-værktøj, som tilbyder et bredt udvalg af farver ved hjælp af et farvevælger-system med farveforløb. Det har aldrig været lettere at skrive et unikt cv!

Trin 2: Personlige oplysninger

Måske er nogle af felterne i denne sektion mindre relevante eller irrelevante for dig. Læs mere om hvor du bor og hvilken branche du er aktiv i. Du kan altid vælge at springe over de irrelevante felter. Husk, at dette er det allerførste afsnit, som nogen ser, så du vil være sikker på, at du gør et godt indtryk.

Her er nogle felter i sektionen Personlige detaljer, som er værd at lægge mærke til:

• Jobtitel: Dette er titlen på det job, du vil have eller søger. Dette felt vises øverst i dit cv og er en god måde at tilpasse dit cv til hver jobansøgning.
  • Foto: hvis du råder over and professionelt foto, kan du uploade det i denne del. Nog niet af vores skabeloner er beregnet til at arbejde med fotoer og andre ikke.

Trin 3: Skriv din faglige profiltekst

Din profiltekst er den perfekte måde at fange læserens opmærksomhed på. Profilteksten skal indeholde 3 - 4 keer bekeken om de karriere, hvorfor din profil matcher med jobopslaget, og dine intentioner i fremtiden.

Trin 4: Indsæt links

Link er en god måde at kompensere for den kendsgerning, at pladsen i dit cv er begrænset. Tilføj ekstra information om dig selv ved at inkludere et link to dine sociale profiler, din personlige hjemmeside eller online portfolio.

Trin 5: Erhvervserfaring

Dette er hovedblokken i dit CV. Oplys om de sidste 10 års relevante erfaringer.  Her er en nyttig artikel om hvornår du bør (og ikke bør) inkludere alle dine tidligere jobs i dit CV.

I de fleste moderne cv’er anvendes der punktopstillinger og nøgleord, og der fokuseres først og fremmest på de opnåede resultater. Det sværeste ved denne del af dit cv er bruge så få ord som muligt til at beskrive dine erfaringer og hvordan dine erfaringer  har udstyret dig med netop de kompetencer som kræves i jobopslaget.

Hvis du løber fast, kan du undersøge hvordan dit forrige jobopslag brugte bullet points, eller hvordan det aktuelle jobopslag bruger bullet points til a beskrive stillingen du søger. Dit CV bør hebben en tilsvarende format med tilsvarende nøgleord.

Og husk endelig, at vi nu tilbyder forformulerede sætninger for at hjælpe dig med opbygge dit cv endnu lettere! Hvordan fungerer det? Når du tilføjer oplysninger til din beskæftigelseshistorie, vil du nu også se knappen + “Tilføj forformulerede sætninger”. Bare klik på knappen, søg et specifikt job, og vores cv-bygger vil hjælpe dig med at finde velformulerede sætninger, du kan tilføje. Det er hurtigt, enkelt og nyttigt.

Se skærmbilledet nedenfor:

Trin 6: Uddannelse

En tommelfingerregel er altid bij begynde med dit højeste uddannelsesniveau. Hvilket vil sige, at det ikke er nødvendigt at oplyse om din gymnasieuddannelse eller selv din bachelorgrad, hvis du har opnået en master-grad. Husk, op du har begrænset plads til rådighed. Hvis du har megen erhvervserfaring, er det mindre vigtigt at gå i dybden mht. din uddannelse. På den anden side er det naturligvis hensigtsmæssigt at skrive udførligt om dine uddannelseserfaringer i denne del af dit CV, hvis det drejer sig om et CV til din første jobansøgning efter endt uddannelse.

Trin 7: Lav en liste over dine kompetencer

Klik hier voor CV er perfekt tot op locatie om dig selv i et format der kræver få ord og plads. Vores skabeloner er beregnet til at visualisere dit erfaringsniveau indenfor særlige kompetencer. Kompetencer er en effektiv måde at optimere dit CV ved hjælp af relevante nøgleord.

En anden nyttig ny funktion i vores cv-bygger er vores værktøj til forslag til færdigheder. Det kan være svært at finde ud af, hvilke færdigheder der skal medtages på listen, men Cv.dk gøre arbejdet for dig ved hjælp af maskinlæringsalgoritmer. Vores cv-bygger foreslår automatisk sandsynlige færdigheder øverst i afsnittet. Når du tilføjer dem, analyserer systemet det aktuelle billede og foreslår nye relevante færdigheder, som du kan redigere med hensyn til placering og erfaringsniveau.

Haar følger en par eksempler på hvad en sales manager eventuelt kan tilføje under kompetencer: Sales, CRM, Sales Development, Sales Management, Salesforce, Pipeline Review, osv. Tjek vores arkiv eller CV-eksempler voor at se de specifikke kompetencer voor din branche. Du kan også få værktøjet til forslag af færdigheder til at gøre arbejdet for dig.

Trin 8: Indsæt særlige afsnit & tilpas layout.

Voor neden i CV-editoren har du mulighed for at vælge særlige afsnit, som f.eks. kurser, referencer , sprog, fritidsinteresser en praktikpladser.

Du kan også tilføje afsnit som du selv navngiver. Du kan flytte om på de øvrige CV-sektioner når du indsætter særlige afsnit. Vores værktøj til redigering af sektionstitler er en anden måde, hvorpå cv-skrivning gøres nemmere og det giver dig mulighed for at tilpasse dit cv efter dine ønsker. Du kan nemt omdøbe og redigere sektionstitler, så de passer til dit cv’s behov og mål.

Trin 9: RedigerRedigerRediger

Dette er vigtigt. Tag dig tid til at gennemlæse og redigere dit CV før du sender det. Læs de baglæns. Lees meer. Lad en af dine venner læse det. Det er utroligt hvordan man kan skrive fejl uden at se det selv. Vi forsøger bij arbejde med stave-tools, men der er brug voor louter hvis du vil have et CV helt uden stave- og tastefejl.

Det er også muligt at du ender med at have louter indhold i this CV end der er plads til. Det er vigtigt at vende tilbage og redigere dit CV, se det kun indeholder de vigtigste oplysninger. På den måde opretter du et fokuseret og effektivt CV.

Trin 10: Download eller del

Når du selv er klar med at redigere dit cv, er der forskellige måder at fortsætte på:

• Download en .txt-fil for at kopiere / indsætte teksten i dit eget tekstbehandlingsprogram, eller del gratis online-link til dit cv. Opdag hvordan du kan bruge CV.dk gratis.
  • Opgradér til en prøveperiode eller et andet Premium-abonnement for at kunne downloade en PDF- eller Word-fil med vores Premium designtemaer. Denne ekstra mulighed for at downloade dit cv som en .docx-fil er en ny og spændende funktion!
  • Vi er glade for fra nu af at kunne tilbyde .docx (Word)-eksportfunktionen til vores populære skabelon “Going to Dublin”. Men til at begynde med behøver du ikke bekymre dig meget om, hvilket skabelon du vælger. Når du har tilføjet oplysningerne til dit cv, kan du nemt ændre dit designeller omplacere sektionerne.

Match din ansøgning til dit cv

Husk, at vi tilbyder 18 flotte ansøgningsskabeloner, som du kan vedlægge dit cv. De elegante og moderne design passer perfekt til vores cv-skabeloner, og sikrer, at dine jobansøgninger udskiller sig endnu mere fra resten.Bare klik på fanen Ansøgning i betjeningspanelet, og start med at oprette det perfekte følgebrev, som løfter din ansøgning op på det næste niveau. Du kan selv flette dit cv og din ansøgning i ét dokument for at sende det til potentielle arbejdsgivere. Denne mulighed for at flette dine dokumenter i én PDF-fil er ikke kun en bekvem løsning for dig, men også for recruiterne, så det er en win-win-situation!