Kan jeg ændre sproget i mit CV?

Ja, du kan til enhver tid ændre sproget på dit cv. På nuværende tidspunkt understøttes følgende sprog: engelsk, Русский, Nederlands, Español, Svenska, Dansk, Norsk, Deutsch, Français, Português, Italiano, Polski, čeština, Suomi, 中ės og Hindi.

Der findes to måder at ændre sproget på.

Mulighed #1: Tilmeld dig hos et lokalt mærke

Du fandt os højst sandsynligt via vores internationale mærke Resume.io. Vi har også 6 lokale mærker i Holland, Spanien, Danmark, Sverige, Frankrig og Norge. Du kan besøge vores lokale mærker ved at scrolle ned i bunden af Resume.io og klikke på de forskellige flagikoner. Hvis du tilmelder dig et af vores lokale mærker er dit CV og appen på det lokale sprog.*

Se nedenstående skærmbillede.

Mulighed #2: Ændre sproget på dit cv

Du kan ændre sproget på dit cv ved at klikke på flaget øverst i cv-editoren og vælge dit sprog. Se skærmbilledet nedenfor.

Vi understøtter i øjeblikket:

• Engelsk
  • Spansk
  • Tysk
  • Nederlandsk
  • Dansk
  • Svensk
  • Norsk
  • Russisk
  • Portugisisk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Polsk
  •  中国人
  • Hindi

Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at vi understøtter andre sprog. Måske beder vi dig selv om at hjælpe os med oversættelsen! 🌎

* Hvis du allerede har tilmeldt dig CV.dk og bygget dit CV, vil du bemærke at du altid sendes tilbage til CV.dk, når du bruger den samme e-mailadresse til at tilmelde dig et af vores lokale mærker. De lokale mærker kører desværre på et helt andet system. Vi sender dig tilbage, fordi du ellers måske aldrig vil kunne finde frem til dit nyeste CV. Du kan altid tilmelde dig med en anden e-mailadresse eller henvende dig til vores support-team hvis du har brug for hjælp.