Hvordan kopierer eller opretter jeg flere versioner af mit CV?

Du kan oprette et ubegrænset antal cv’er, når du har tegnet et Premium-abonnement. Du kan oprette ét cv med et gratis abonnement.

Hvorfor det er vigtigt

Personliggørelse af hvert cv og hver ansøgning til det specifikke job du søger, øger din chance for at blive ansat. Denne opmærksomhed på detaljer viser, at du tog dig tid til at forstå stillingsopslaget, og det giver dig mulighed for at justere dit cv’s og din ansøgnings indhold i henhold til jobbeskrivelsen. Gå til vores Blog på CV.dk for at få flere praktiske vink.

Den hurtigste og nemmeste måde at gøre dette på er ved at kopiere, redigere og håndtere forskellige versioner af dit CV i CV.dk!

Kopiering af CV

Log ind på CV.dk og besøg dit CV-dashboard. Her kan du se listen med dine CV’er. Klik på knappen Kopier. Se nedenstående skærmbillede.

Giv dit CV et nyt navn

Giv altid de forskellige CV’er et nyt navn. Hensigten er at give dit CV et navn der henviser til stillingen du søgte, så du kan holde styr på din jobsøgning. Vores brugere anvender som regel navnet på det pågældende jobopslag. Du kan give dit CV et navn i dit CV- dashboard når du har klikket på det for at redigere. Se nedenstående skærmbillede.

Når du har kopieret dit CV og givet det et nyt navn, kan du redigere den nye version. I mellemtiden bevares det oprindelige CV.

Du kan uploade et andet billede og også bruge en anden skabelon. Læs denne artikel på vores blog for at lære, hvorfor du bør tilpasse dit cv til hver ansøgning.