Hvordan kan jeg tilpasse mit CV?

Vores CV'er er designet til at blive tilpasset i henhold til dit indhold og ser godt ud på tværs af alle vores designs. Se nedenfor hvordan du kan tilpasse dit CV.

Tilpasning af layout

Du kan tilpasse dit CV’s layout som følger:

• Ændre rækkefølgen af afsnit * - Du kan ændre rækkefølgen af samtlige afsnit under den professionelle oversigt i cv’et. For at ændre rækkefølgen af et afsnit, klikker du på gitter-ikonet til venstre for afsnittet som vist nedenfor. Derefter kan du trække afsnittene op eller ned. Se skærmbillederne nedenfor.

• Ændre designtema / farve – Få mere at vide om, hvordan du skifter skabelon og tilpasser farverne her. Brug vores brugervenlige farvepalet-værktøj til at pynte på dit cv.
  • Tilføje farvede bjælker for at vise dit kompetenceniveau visuelt – Denne funktion findes I sidebjælken under Sprog/færdigheder.
  • Bruger-avatarbillede i de fleste af vores skabeloner  - Fakultativ, men stilfuld personlig tilpasning.
  • Tilføje / fjerne foto - Nogle af skabelonerne er designet til at bruge et foto, men du kan altid fjerne fotoet fra alle skabeloner. Få mere at vide om, hvordan du kan uploade eller redigere dit foto her. Du kan også redigere og fjerne baggrunde fra fotos for at opnå et professionelt portræt.
  • Ændre designtema / farve  - Lær mere om, hvordan du kan skifte skabelon og tilpasse farver her.

Tilføj overbevisende kompetencer med vores værktøj til forslag af færdigheder- Det kan være svært at finde ud af, hvilke færdigheder der skal medtages på listen, men Cv.dk gør arbejdet for dig ved hjælp af maskinlæringsalgoritmer. Vores cv-bygger foreslår automatisk sandsynlige færdigheder øverst i afsnittet. Når du tilføjer dem, analyserer systemet det aktuelle billede og foreslår nye relevante færdigheder, som du kan redigere med hensyn til placering og erfaringsniveau. Det har aldrig været nemmere at imponere arbejdsgivere med de rigtige kompetencer og færdigheder.

Hvordan kan jeg tilføje en ny sektion

Du kan også tilpasse dit CV ved at tilføje en ny sektion. Du kan selv navngive den nye sektion. Scrol ned i CV-editoren hvor du vil finde de forskellige muligheder for at tilføje en ny sektion.

Skrifttyper og -størrelser

Det er ikke muligt at redigere skrifttyperne eller skriftstørrelserne i dine CV'er eller følgebreve. Vi håber at kunne tilbyde flere skrifttypefunktioner i fremtiden. I mellemtiden foreslår vi at eksperimentere med de tilgængelige skabeloner, da hver af dem bruger forskellige skrifttemaer.

Sådan opretter du et cv på én side

Den ideelle længde på et cv er én side. For at opnå dette, bør du simpelt hen kun fokusere på at medtage de vigtigste og mest imponerende informationer i dit cv, og udelade detaljer, som ikke er gunstige. Husk, at det ikke er muligt at ændre skriftstørrelsen for at forkorte længden på dit cv.

Sørg også for at tilpasse din ansøgning! Det har aldrig været nemmere at oprette en imponerende ansøgning, og nu kan du matche den med din CV-skabelon med ét klik på museknappen. Vi anbefaler altid at du tilpasser ansøgninger til specifikke jobansøgninger for at øge dine chancer for at få det job, du søger. Når du gemmer dine ansøgninger i dit betjeningspanel, kan du nemt opnå et sammenhængende og velorganiseret udseende og samtidig få orden i din jobsøgning!

Og husk, at du nu kan flette dit cv og din ansøgning i én PDF-fil! Det har aldrig været lettere at kombinere bekvemmelighed og systematisering.